Bibliotheken starten met landelijke ebookcampagne

0

De Nederlandse bibliotheken starten zaterdag 13 september met een campagne om het ebookaanbod onder de aandacht te brengen. Ter gelegenheid hiervan wordt het aanbod uitgebreid met nog eens 1.000 ebooks van bekende schrijvers. Bibliotheekleden hebben inmiddels gratis toegang tot een collectie van 7.000 digitale boeken.

Van schrijvers als Anna Enquist, Arthur Japin, Ilja Leonard Pfeiffer, Joost Zwagerman, Arnon Grunberg, Hella S. Haasse, Tomas Lieske, Baantjer, Jan Siebelink en Thomas Rosenboom is vrijwel het totale oeuvre inclusief de nieuwste titels van dit jaar beschikbaar, meldt Stichting Bibliotheek.nl in een persbericht.

De ebookcampagne die morgen van start gaat is gericht op de zo’n 2 miljoen volwassen leden van de bibliotheken en bedoeld om het ebookaanbod onder de aandacht te brengen. De campagne bestaat onder meer uit radioreclames, online advertenties en aanwezigheid op reclameborden. De campagne duurt tot 10 oktober.

Vorig artikelIntel maakt laptop met tweede scherm van elektronische inkt
Volgend artikelBol.com start samenwerking met Kobo
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in