Een derde van ereaders wordt amper gebruikt

0

Bij ongeveer een derde deel van de ereaderbezitters ligt het apparaat amper gebruikt op de boekenplank. Dat blijkt uit onderzoek van kortingsite CouponCodes4u.com. De site vroeg bijna 2.000 Amerikanen naar het gebruik van hun gadgets.

Alle deelnemers aan het onderzoek bezaten een apparaat dat als ereader gedefinieerd zou kunnen worden. Een vraag in het onderzoek was onder meer hoe vaak ze het apparaat gebruikt hadden. 35% gaf aan dat ze de ereader slechts een keer gebruikt hadden. 17% stelde het apparaat wekelijks te gebruiken. 29% gaf aan de ereader dagelijks in gebruik te hebben.

De mensen die hun ereader slechts eenmalig gebruikt hadden, werd ook gevraagd waarom ze niet vaker lezen van hun apparaat. Meer dan de helft, 57% heeft geen tijd voor de ereader. 22% heeft de ereader als geschenk gekregen, maar ziet geen nut in het apparaat. Een kwart heeft geen behoefte aan de ereader omdat ze liever van papier lezen.

37% van de ereaderbezitters vond terugkijkend dat de ereader geen slimme koop was geweest. Een deel ervan, 29% van de ondervraagden, is van plan de ereader te gaan verkopen omdat hij niet gebruikt wordt.

(Via TMC)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in