eLinea nu ook op je smartphone

0

De artikelen van eLinea zijn vanaf nu ook op smartphones te lezen. De weergave van de artikelen is geoptimaliseerd voor de schermen van onder meer Android-smartphones en iPhones. Met eLinea heb je toegang tot de artikelen van diverse uitgevers, voor een vast maandbedrag.

Wie vanaf zijn smartphone eLinea.nl bezoekt krijgt de artikelen in een voor smartphones geoptimaliseerde layout te zien, waarbij je onder meer kunt swipen om naar volgende artikelen of lijsten met artikelen te gaan. Op de mobiele versie zijn net als op de pc- en tabletversie alle functies van eLinea beschikbaar. Zo kan je er makkelijk de mooiste artikelen ontdekken, lezen en delen met je vrienden.

eLinea ging eind september van start met zo’n 70 titels, waaronder HP/ De Tijd, Oor, EOS, 1900 Magazine, Railhobby, Griekenland Magazine, verscheidene dichters, enkele cartoonisten en de journalisten van TPO Magazine. Onlangs kwamen onder andere de bladen Auto Review, iCreate, Webdesigner en Android Magazine er nog bij. Binnenkort worden naar verwachting ook titels als AutoWeek, Viva, Kijk, NRC, Parool, AD, Trouw en Volkskrant toegevoegd.

Klik hier om naar eLinea te gaan. De deelnemende collecties op eLinea vind je hier.

Vorig artikelBooks-app van Google laat je eigen ebooks uploaden naar de cloud
Volgend artikelDuitse krant Bild opent ebookwinkel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in