Kindle Unlimited nu ook in Frankrijk en Brazilië

0

Franse en Braziliaanse gebruikers van Amazon kunnen vanaf nu ook een abonnement afsluiten op het onbeperkt lezen van ebooks uit het aanbod van Amazon. Eerder kwam de abonnementsdienst Kindle Unlimited al beschikbaar in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Duitsland, Italië en Spanje.

Wie zich in Frankrijk nu aanmeldt betaalt de eerste maand 99 cent en vervolgens 9,99 euro per maand voor Kindle Unlimited. Daarmee heb je toegang tot alle ebooks uit het Kindle Unlimited-aanbod van Amazon, dat bestaat uit 20.000 Franse titels, 600.000 Engelstalige titels en 100.000 anderstalige boeken.

Net als in andere landen waar Kindle Unlimited actief is, zijn de ebooks van de grootste uitgevers nog niet terug te vinden in het ebookabonnement van Amazon. Met uitgevers als Hachette, Editis en La Martinière is nog geen contract afgesloten.

Wanneer de abonnementsdienst Kindle Unlimited in Nederland actief wordt is nog niet bekend. Het bedrijf begon hier een maand geleden met de verkoop van digitale boeken.

Vorig artikel‘Het puttertje’ van Donna Tartt maar door 44% van de lezers uitgelezen
Volgend artikeleLinea organiseert verkiezing ‘Artikel van het Jaar’
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in