Sanoma lanceert nieuwe iPhone-app

0

Sinds gisteren heeft Sanoma een aantal mobiele tijdschriftensites gebundeld in de gratis iPhone-app ‘Tijdschriften’. Er kunnen tijdschriften in gelezen worden en men kan een abonnement afsluiten op de papieren versie van het tijdschrift.

Via de iPhone-applicatie ‘Tijdschriften’ kan je de mobiele versies van een handvol Sanoma-magazines zoals AutoWeek, Cosmopolitan en Viva raadplegen, evenals die van andere nationale bladen waaronder Elsevier en Voetbal International en van internationale toptijdschriften als Wired en Time Magazine.

De gebruiker kan de verschillende mobiele websites zowel op alfabet als op populariteit rangschikken. Hij krijgt bovendien de mogelijkheid om zich rechtstreeks via zijn iPhone te abonneren op de gedrukte magazines.

Alle mobiele websites die via de ‘Tijdschriften’-app beschikbaar zijn op een rijtje: Elsevier, Emerce, Autovisie, Autoweek, Computer Idee, Cosmopolitan, Esquire, Hockey.nl, IEX, Men’s Health, Nusport, National Geographic, Newsweek, PCM, Quote, Time, Viva, Voetbal International en Wired.

Via: Sanoma-uitgevers.nl

Vorig artikelKleuren-eInk vooralsnog geen volwaardig alternatief voor LCD
Volgend artikelGroei verkoop ebooks en ereaders langzaam in Europa

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in