Zondag met digitale Boekenweekgeschenk vrij reizen bij NS

0

Vanavond is de aftrap van de Boekenweek 2012 met het traditionele Boekenbal. Zoals ieder jaar geeft de NS met de Boekenweek ook weer de mogelijkheid om een dag gratis te reizen op vertoon van het Boekenweekgeschenk. Net als vorig jaar geldt dat nu ook voor de digitale versie van het Boekenweekgeschenk.

Het Boekenweekgeschenk fungeert op zondag 18 maart als geldig vervoerbewijs in alle treinen van NS, binnenlandse treinen van NS Hispeed, Arriva, Connexxion, Syntus en Veolia.

Het digitale Boekenweekgeschenk krijg je vanaf morgen gratis bij aanschaf van tenminste €12,50 aan Nederlandse digitale boeken. Ook zit er in elk papieren Boekenweekgeschenk een voucher waarmee je gratis de digitale variant kunt downloaden. Voer daarvoor de code in op deze pagina. Vervolgens kun je zondag het boek op je ereader of tablet gebruiken als treinkaartje.

Dit jaar is het Boekenweekgeschenk geschreven door Tom Lanoye, die er de titel Heldere hemel aan heeft gegeven. Het is voor de 11de keer dat NS het mogelijk maakt om gratis te reizen op de zondag van de Boekenweek. Meer dan 200.000 reizigers maakten vorig jaar gebruik van dit aanbod. Hoeveel procent daarvan met de digitale variant gratis reisde, is niet bekend.

(Via NS.)

Vorig artikelBoekenweek 2012: de beste digitale aanbiedingen op een rij
Volgend artikelOnbekende auteur scoort ebook-bestseller

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in