Verkoop ebooks via eBoekhuis gegroeid

0

Het eBoekhuis, onderdeel van het Centraal Boekhuis, meldt op de website dat de verkoop van ebooks in de maand juni gegroeid is. In totaal werden er in juni 30.000 ebooks verkocht via de webwinkels die bij het eBoekhuis aangesloten zijn. Dit is het hoogste aantal sinds de start.

Ook het aantal nieuwe uitgevers en titels groeit nog steeds. Er zijn ondertussen bijna 5.000 ebooktitels leverbaar. Het aantal webwinkels wat eBooks verkoop is ondertussen gegroeid naar 40.

Daarnaast heeft het eBoekhuis enkele vernieuwingen in het dienstenaanbod. Vanaf 1 juli maakt de distributeur gebruik van een eigen server, waardoor de kosten lager worden. Ook is het inmiddels voor webwinkels mogelijk om een eerste hoofdstuk van een ebook kosteloos aan te bieden. Als laatste introduceert het eBoekhuis binnenkort ook de mogelijkheid om ebooks in het Blio-formaat aan te bieden.

(Via: eBoekhuis.)

Vorig artikelBarnes & Noble introduceert NOOKstudy
Volgend artikelApple en Google worden lid van IDPF
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in