YotaPhone in november beschikbaar in Europa

0
DELEN

Eerder schreven we op eReaders.nl al over de YotaPhone, een smartphone met aan de ene kant een LCD-scherm en aan de andere kant een eInkscherm. Nu is bekend geworden dat het apparaat voor het eind van het jaar in Rusland en enkele geselecteerde landen zal verschijnen. Of Nederland daar ook bij zit is nog niet bekend.

De YotaPhone heeft een LCD-scherm van 4.3 inch met een resolutie van 1280 bij 720 pixels en een 4.3 inch eInkscherm van 640 bij 360 pixels. Verder beschikt de Android-telefoon onder meer over een dualcore processor van 1.7 GHz en 32 GB schijfruimte.

Op het aparte eInkscherm van de telefoon krijg je meldingen, zoals over wie je belt, over berichten, of bijvoorbeeld het weerbericht. Daarnaast kun je op het leesvriendelijke scherm ebooks lezen.

In een interview op de Duitse site Golem staat te lezen dat het toestel er in november verkrijgbaar zal zijn. Op Facebook laat het bedrijf verder weten dat daar behalve Duitsland en Rusland nog enkele andere landen bij zullen komen. In het eerste kwartaal van 2014 moet de smartphone wereldwijd te koop zijn.

De YotaPhone krijgt naar verluidt een prijskaartje van 500 euro.

In onderstaande video zie je enkele functies van de YotaPhone.


GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER