iRiver story uitgebracht in Korea

0

Zoals vorige maand werd beloofd, is de iRiver Story in Korea gereleased. De 6 inch eInk ereader moet omgerekend zo’n $302 gaan kosten. Er is nog niets bekend over internationale versies van het apparaat.

De ereader komt met deze prijs uit in de middenklasse ereaders, in dezelfde klasse als de Sony Touch Edition, alleen dan zonder touchscreen. De kenmerken van de ereader bevat onder meer een 2GB interne opslagmogelijkheid, een microSD cardslot, een 2.0 USB-poort een ingebouwde stripboek-viewer en ondersteuning voor de bestandsformaten PDF, ePub, txt, doc, ppt en xls.

Een extraatje is de ingebouwde kalender applicatie die ook MS Office documenten kan lezen. Zo wordt de iRiver Story niet alleen een ereader, maar ook een soort dagplanner.

De iRiver heeft aangekondigd met verschillende contentpartners samen te werken, maar dat zijn enkel Koreaanse partners tot nu toe. Deze ereader zou, indien hij naar Europa en Amerika komt, kunnen concurreren met de Que van Plastic Logic. De verwachte prijs van de Que ligt $100 hoger dan die van de iRiver Story.

(Via: Mobility site.)

Vorig artikelDe nieuwe manier van voorlezen: de PhoneBook
Volgend artikelEbooks voor de Vodafone smartphones

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in