Speciale Sony Kerst editie ereaders met thema ebooks

0

Zo vlak voor Kerst en Sinterklaas worden er van veel dingen speciale edities uitgebracht. Zo ook van de Sony ereaders bij Mills & Boon in Groot-Brittannië. De hot pink Sony Pocket Edition zal vooraf geïnstalleerde ebooks hebben met een thema: Kerstromantiek of misdaad.

Het kerstthema bevat ebooks van Mills & Boon: Snowbound: Miracle Marriage, Under the Boss’s Mistletoe en Christmas Betrothals, inclusief een bon om nog tien titels te mogen downloaden.

Vind je dit te zoet voor de Kerst, dan is er nog het andere thema, misdaad. Dit thema biedt drie ebooks van James Patterson. Zijn bestseller Cross Country, Worst Case en een nog uit te komen nieuwe Alex Cross thriller.

Mills & Boon is een boekhandel die al 100 jaar bestaat. Ze verkopen voornamelijk romantische fictie. Het bedrijf valt onder Harlequin, bekend van de Bouquetreeks-romannetjes.

Zouden Nederlandse ereader verkopers zoals BeBook, Bol.com en ebook.nl ook zo’n leuke ebook actie opzetten voor hun ereaders? En als je nog geen ereader hebt, zou je overwegen er een te kopen bij zo’n actie?

(Via: Expert Reviews.)

Vorig artikelEbooks voor de Vodafone smartphones
Volgend artikelDo it yourself digitaal fotolijstje slash ereader

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in