Nieuw op de site: top-15 ebooks

0

Afgelopen vrijdag hebben we een nieuwe functie aan de site toegevoegd. Vanaf nu vind je onder de noemer top-15 ebooks een overzicht van de populairste ebooks van dit moment in verschillende categorieën. Hiermee willen we op deze site ook digitale boeken wat meer onder de aandacht brengen.

Tot nu toe was er op eReaders.nl vooral veel ruimte voor de verschillende apparaten waarop je digitaal kunt lezen. Omdat steeds meer mensen nu een ereader, tablet of smartphone hebben, lijkt het ons goed ook wat meer aandacht aan de content te besteden. Op dit moment staan er drie toplijsten van ebooks op de site, later zullen daar mogelijk nog meer categorieën bijkomen.

Je vindt er nu als eerste een overzicht van de bestverkochte ebooks van dit moment. Deze bestsellerlijst is afkomstig van de website eBookbestsellers.nl en wordt wekelijks samengesteld uit de lijsten van verschillende webwinkels. Als je op een titel in onze lijst klikt kom je bij webwinkel eBook.nl uit. Wanneer je besluit via deze link een ebook te kopen krijgen wij daarover een kleine commissie. Uiteraard staat het je vrij om je ebooks bij andere webwinkels te kopen. We hebben voor eBook.nl gekozen omdat deze ebookwinkel een uitgebreid assortiment heeft en daarnaast ook de keuze heeft gemaakt steeds meer ebooks op een gebruiksvriendelijke manier aan te bieden, zonder Adobe DRM maar met watermerk.

Verder vind je in de categorie management-ebooks een overzicht van goedlopende managementtitels. Wanneer je doorklikt kun je het betreffende ebook aanschaffen bij Managementboek.nl. We hebben voor deze leverancier gekozen omdat zij hun ebooks in een gebruiksvriendelijk formaat aanbieden. Ook hierover krijgen wij een kleine commissie.

Tot slot staat er nu ook een overzicht van 15 gratis ebooks op eReaders.nl. Deze lijst is vrij willekeurig samengesteld uit het complete aanbod aan gratis titels die er op internet te vinden zijn. De titels linken in de meeste gevallen door naar het bestand in kwestie, zodat je direct kunt beginnen met lezen.

We hopen je met deze aanvulling op onze site nog meer digitaal leesplezier te geven!

Vorig artikelKobo zoekt uitbreiding in Europa
Volgend artikelMicrosoft voorspelde 100-dollar ereader voor 2010

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in