De Bezige Bij breidt aantal digitale dichtbundels uit

0

Vanaf deze week staan er 100 digitale dichtbundels van uitgeverij De Bezige Bij in de Nederlandse ebookwinkels. Ter gelegenheid van de 69e verjaardag van de uitgeverij zijn er gisteren 70 nieuwe dichtbundels in ePub-formaat beschikbaar gesteld.

De Bezige Bij is vanouds een uitgeverij met veel dichters in het fonds. Ruim 70 dichtbundels, waaronder die van Lucebert, Ramsey Nasr en Alfred Schaffer, werden onlangs gedigitaliseerd en zijn nu te koop.

Ook verscheen gisteren de digitale versie van Het tankstation op de route van Jan Baeke, die verrijkt is met een verfilming van het titelgedicht van de bundel. De film, gemaakt door Baeke zelf en Alfred Marseille, bevat het gehele gedicht, afwisselend voorgelezen door de dichter en door actrice Sylvia Poorta.

Vorig artikelDuitse krant Bild opent ebookwinkel
Volgend artikelNieuwe tablet van Notion Ink geïnspireerd op het boek
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in