Exclusief: Gratis ebook van Lydia Rood voor Valentijnsdag

0

Ook al in Valentijnsstemming? Omdat het Valentijnsdag is geeft eReaders.nl een gratis ebook weg. Alleen vandaag kun je bij ons exclusief het boek ‘Zoveel zinnen’ van Lydia Rood downloaden. Gewoon voor jezelf of om cadeau te geven aan je geliefde.

Een freelance journaliste wordt gevraagd een aantal interviews te maken over het seksleven van gewone mensen. Ze neemt de opdracht aan. Haar motief: de verhalen van anderen zijn altijd spannender dan je eigen fantasieën. Ze selecteert mensen met een bepaalde aantrekkingskracht die bereid zijn om, schoorvoetend of grif, uit te komen voor hun zeer persoonlijke voorkeuren.

‘Zo veel zinnen’ is spannend en hartstochtelijk, tintelend en veelzijdig: de langverwachte, zinderende opvolger van het zo succesvolle ‘Louter lust’.

Klik hier om naar de downloadpagina te gaan. Het ebook is in ePub-formaat, zonder DRM. Dit betekent dat je het makkelijk zowel op je ereader, smartphone (Android: Aldiko, iPhone: Bluefire Reader), tablet of gewoon op je pc (Adobe Digital Editions) kunt lezen.

Met dank aan PixelPerfect Publications voor het beschikbaar stellen van het ebook. Meer ebooks van Lydia Rood en PixelPerfect Publications vind je hier.

Vorig artikelZo veel zinnen
Volgend artikelSamsung komt met Galaxy Tab 10,1 en Galaxy S II

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in