Ook met ebookversie Boekenweekgeschenk gratis reizen bij NS

0

Dit jaar zal het Boekenweekgeschenk ook als ebook uitgebracht worden. Het ebook wordt tijdens de Boekenweek cadeau gegeven bij aanschaf van minstens 12,50 euro aan boeken. Net als met het gedrukte exemplaar van het geschenk kun je ook met de ebookversie op zondag 20 maart gratis reizen bij de NS.

Het Boekenweekgeschenk van dit jaar is van de hand van schrijver Kader Abdolah. Zijn roman De kraai gaat over een uit Perzië gevluchte man die in Amsterdam als makelaar in koffie werkt. In de avonduren verwerkt hij de twee culturen waarin hij leeft in een roman. Kader Abdolah schrijft hiermee een eerbetoon aan zowel de Perzische als de Nederlandse literatuur.

Het Boekenweekgeschenk zal in de boekenwinkels verstrekt worden bij aanschaf van minstens 12,50 euro aan boeken. In het papieren Boekenweekgeschenk zit een speciale voucher met een code waarmee het ebookgeschenk gedownload kan worden. Mensen die via internet ebooks aanschaffen krijgen gedurende de Boekenweek een downloadlink waarmee ze het Boekenweekgeschenk kunnen downloaden.

Het ebook komt in de vorm van een ePub-bestand dat beveiligd is met Adobe DRM, zodat je het niet onbeperkt kan kopiëren. Het ebook is te lezen op ereaders en met behulp van applicaties als Aldiko en Bluefire Reader ook op tablets en smartphones.

Zoals ieder jaar kun je ook nu weer een dag gratis reizen bij de NS met het Boekenweekgeschenk, op zondag 20 maart. Dat is dit jaar niet alleen mogelijk met het gedrukte Boekenweekgeschenk, maar ook met de digitale versie. Hiervoor zit er in het ebook een speciale coverpagina die bij controle aan de conducteur getoond moet worden.

De Boekenweek duurt van woensdag 16 maart tot en met zaterdag 26 maart.

Vorig artikelMatilda krijgt een ereader
Volgend artikelPresentatie alternatief digitaal boekenweekgeschenk op Ebookbal

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in