WPG richt zich op goedkope klassiekers in ebookcampagne

0

Na de succesvolle Vakantielezen-campagnes is uitgeverij WPG onlangs begonnen met een nieuwe ebookcampagne. Onder de titel ‘Lees je klassiekers’ brengt het 24 ebooks onder de aandacht die volgens de uitgeverij tot de klassiekers van de Nederlandse literatuur gerekend kunnen worden.

Er doen vijf uitgeverijen van WPG mee aan de ebookactie, Athenaeum, De Arbeiderspers, De Bezige Bij, Nijgh & Van Ditmar en Querido. Van eind februari tot en met 31 maart zijn titels als Nooit meer slapen van Willem Frederik Hermans, Een vlucht regenwulpen van Maarten ’t Hart, De aanslag van Harry Mulisch en De zwarte met het witte hart van Arthur Japin voor 4,99 euro te koop.

Je kunt het aanbod klassiekers vinden in vrijwel elke ebookshop van Nederland en Belgie. Verleden jaar kwam WPG voor het eerst met een tweetal grote ebookcampagnes, tijdens de zomer- en kerstvakanties.

Vorig artikelOnyx introduceert twee ereaders met hoge resolutie
Volgend artikelNook Press beschikbaar in Verenigd Koninkrijk
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in