Nieuw abonnement van Yindo biedt onbeperkte toegang tot ebooks

0

Ebookplatform Yindo is vandaag van start gegaan met een ‘All you can read’-model voor ebooks. Bezoekers hebben op de website tegen een vast maandelijks bedrag onbeperkt toegang tot vrijwel alle ebooks op het platform. Yindo zet het nieuwe model in samenwerking met enkele Plantage-boekhandels in de markt.

“Met de lancering van het ‘all you can read’-model en de samenwerking met enkele Plantage-boekhandels worden twee mijlpalen bereikt”, zegt Bob van Duuren, een van de initiatiefnemers van Yindo. “Eindelijk kunnen we ons platform – met medewerking van circa 35 uitgevers – inzetten waarvoor het gebouwd is: als digitale bibliotheek. En het product is eenvoudig in de boekhandel verkrijgbaar, goedkoper dan wanneer je het online bij Yindo aanschaft.”

De boekhandels Plantage Benissimo (Rotterdam), Plantage Van der Plas (Amsterdam), Plantage Coebergh (Haarlem) en Plantage Vermeer (Emmen) hebben vanaf vandaag een cadeaukaart in het assortiment waarmee mensen het abonnement gemakkelijk via de boekhandel kunnen aanschaffen. De kaart geeft bovendien een korting van bijna 2,50 op de abonnementsprijs, die via de website 29,95 voor drie maanden bedraagt.

Hubert van Belois, eigenaar van Plantage Benissimo in Rotterdam: “Het gaat ons er vooral om de klant alle mogelijkheden te bieden als het gaat om lezen. De groeiende vraag naar e-lezen door onze klanten vraagt om specifieke oplossingen voor onze winkel.”

Meer informatie over het abonnement vind je hier. Via Yindo lees je boeken ‘in de cloud’. De ebooks zijn enkel beschikbaar in de browser van je laptop, pc, smartphone of tablet en niet als losse download.

(Via: Persbericht)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in