Aldi gaat ereader verkopen voor 229 euro

249
0
DELEN

Winkelketen Aldi gaat vanaf 24 juli een ereader verkopen. Het gaat om de ProMedia eBook Reader, elders ook wel bekend onder de naam 4FFF N618. De ereader heeft een SiPix-aanraakscherm van 6-inch en gaat 229 euro kosten.

De ereader ligt vanaf 24 juli in alle Aldi-winkels in Nederland. Als de verkoop goed verloopt zal het bedrijf de ereader over acht weken opnieuw aanbieden. Aldi levert bij de ereader een tegoedbon, waarmee via de website ebookaktie.nl vijf boeken uit een totaal van twaalf gekozen kunnen worden. Verder ondersteunt de ereader Adobe ePub-bestanden, waardoor ook ebooks van bijvoorbeeld Bol.com of Selexyz gelezen kunnen worden.

De nieuwe ereader van de Aldi heeft de beschikking over een SiPix-scherm. Hiermee onderscheidt het apparaat zich van het grootste deel van de andere ereaders die nu in Nederland verkrijgbaar zijn. Deze zijn over het algemeen uitgerust met een eInkscherm.

Behalve het touchscreen heeft de ereader ook Wifi, 2 GB intern geheugen, een MicroSD-kaartlezer, een webbrowser en een MP3-speler. De ereader biedt ondersteuning voor de bestandsformaten PDF, EPUB, RTF, HTML, PNG en BMP. Bij de ereader wordt ook een beschermhoes geleverd.

(Via: Boekblad.)


GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER