‘Sony komt in augustus met nieuwe ereaders’

0

Sony zal binnen afzienbare tijd een aantal nieuwe ereaders op de markt brengen. Phill Lubell, hoofd van Sony’s afdeling digitaal lezen, zei dat gisteren in een interview in San Francisco. De nieuwe ereaders, waarvan de lancering in augustus verwacht wordt, zullen zowel verbeteringen op het gebied van hardware als software bevatten.

De nieuwe producten worden nog voorafgaand aan de nieuwe tablets van Sony in Amerika op de markt gebracht. Volgens Lubell zal Sony doorgaan met de ontwikkeling van ereaders, omdat deze goedkoper zijn dan tablets. “We denken dat er nog een markt voor ereaders is zolang tablets in de prijscategorie van rond de 500 dollar blijven.”

Hoewel Sony er op het gebied van ereaders vroeg bij was, is het bedrijf een laatkomer op de tabletmarkt. Later dit jaar zullen er twee modellen op de markt gebracht worden, onder de naam S1 en S2. Lubell stelde dat deze tablets voorzien zullen worden van de ebookwinkel van Sony.

Wanneer de nieuwe ereaders in Nederland geïntroduceerd zullen worden is nog niet bekend. De vorige generatie ereaders van Sony zijn hier inmiddels amper nog te verkrijgen.

(Via: Bloomberg.)

Vorig artikelEerste helft 2011 bijna evenveel ebooks verkocht als in heel 2010
Volgend artikel‘Twee nieuwe Kindles en een Android-tablet van Amazon op komst’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in