Sony komt lezers tegemoet in gekochte ebooks

0

Gisteren kondigde Sony aan dat ze het formaat ePub gaan ondersteunen op hun ereaders. Gisteravond laat werd bekend dat lezers die hun ebooks in het BBeB formaat hebben gekocht, niet opnieuw het ebook hoeven te kopen.

eReaders.nl stelde gisteren de vraag wat er zou gaan gebeuren met de ebooks die in BBeB formaat aangekocht waren of nog zouden worden aangekocht voor de conversie erdoor zou zijn. Ook in het persbericht dat gisterenmiddag online kwam, stond niks over eerder aangekochte ebooks.

Op de site Customerhelp ebooks werd het antwoord gevonden door een oplettende twitteraar. Ebooks die in het BBeB-formaat zijn aangekocht, kunnen opnieuw gedownload worden in ePub formaat zodra de conversie voltooid is en zullen in de tussentijd blijven werken op de bestaande apparaten. Je moet je ebooks dus wel opnieuw downloaden, je hoeft ze niet opnieuw te kopen.

De ePub ondersteuning geldt ook alleen voor de Sony PRS-505 en Sony PRS-700. De PRS-300 en PRS-600 zullen al ePub en PDF ondersteuning bieden als ze eind augustus verkocht gaan worden. Voor eigenaren van de Sony PRS-500 zal een ander traject gelden. Daarvoor wordt een update aangeboden als de conversie van de Sony eBookstore rond is. Als je een e-mail wil ontvangen wanneer de update beschikbaar is, mail dan naar: feedback@ebookstore.sony.com met in het onderwerp PRS500 Update.

(Via: @TaxMan45.)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in