WPG Uitgevers lanceert webwinkel voor tijdschriften

0

Sinds vandaag zijn alle tijdschriften van WPG Uitgevers verkrijgbaar via de webshop mooietijdschriften.nl. Naast de mogelijkheid om via deze webwinkel zelf een abonnement op een gedrukt tijdschrift af te sluiten, kunnen lezers er ook één zakelijk inkopen of cadeau doen aan vrienden of familieleden.

Wie zich wil abonneren op de tijdschriften Happinez, Hard gras, Hoe Overleef Ik, Hollands Diep, J/M voor Ouders, Men’s Health, Opzij, Psychologie Magazine, Runner’s World, Voetbal International, Vrij Nederland of Yoga Magazine, kan dat vanaf vandaag doen op mooietijdschriften.nl, een webshop die vandaag gelanceerd werd door WPG Uitgevers. Per tijdschrift zijn er drie abonnementsformules. Het is ook mogelijk om iemand een abonnement cadeau te doen of er één zakelijk in te kopen voor de medewerkers van een bedrijf.

Bovendien komt WPG Uitgevers in december met een nieuwe titel, die meteen beschikbaar gesteld wordt op mooietijdschriften.nl. Hoe dat tijdschrift zal heten en waarover het zal gaan, is vooralsnog niet bekend.

Wie een digitaal abonnement op de WPG-titels Vrij Nederland, Opzij, Psychologie Magazine of J/M voor Ouders verkiest, kan hiervoor terecht op het platform eLinea.

(Via: InCT)

Vorig artikelHema vandaag gestart met online boekenverkoop
Volgend artikelPenguin lanceert serie beknopte ebooks

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in