Nieuw: gepersonaliseerde hoezen voor de Kindle

0

Amazon introduceert vandaag de mogelijkheid om eenvoudig covers en hoezen voor de Kindle-apparaten te voorzien van een eigen design. Klanten kunnen bijvoorbeeld met een eigen foto hun nieuwe hoes persoonlijk maken, zonder extra kosten.

“Met deze nieuwe dienst maken we het mogelijk om elk denkbaar design te gebruiken als cover,” aldus Peter Larsen, hoofd van de Kindle-afdeling. Klanten kunnen kiezen uit een aantal exclusieve designs die Amazon zelf heeft samengesteld, of hun eigen foto’s en ontwerpen uploaden en als cover gebruiken.

De aanpasbare ontwerpen zijn beschikbaar voor vrijwel alle apparaten van het bedrijf, zoals de Kindle Paperwhite, de Kindle Fire HD en eerdere generaties.

Vorig artikelGoogle richt zich op onderwijs met Google play for Education
Volgend artikelVanaf januari 5.000 ebooks te leen bij bibliotheken
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in