Kindle for iPhone in Nederland

0

De applicatie Kindle for iPhone van Amazon is beschikbaar in de Nederlandse versie van de App Store. De gratis applicatie staat het je toe om Kindle ebooks te kopen in de online store of al aangekochte ebooks te synchroniseren met je Kindle ereader.

Via de webbrowser op je PC, Mac, iPod Touch of iPhone kun je ebooks kopen bij Amazon.com. Die kun je vervolgens draadloos overzetten op je iPhone of iPod Touch. Ook ebooks die je al hebt aangeschaft kun je inladen in de Kindle applicatie.

Kindle for iPhone ook is uitgerust met Whispersync. Al je annotaties en markeringen worden draadloos gesynchroniseerd tussen je ereader en je iPhone. De applicatie onthoudt ook waar je gebleven bent in het ebook op je ereader, zodat je op je iPhone makkelijk verder kunt gaan waar je gebleven was en andersom. Handig voor mensen die een internationale Kindle 2 hebben, die sinds oktober beschikbaar is in Nederland.

Niet alleen kun je je ereader synchroniseren met de Kindle for iPhone app, ook op je pc met Kindle for PC kun je ebooks lezen. Deze desktop applicatie is eveneens uitgerust met Whispersync.

Vorig artikelHet boekenweekgeschenk als ebook?
Volgend artikelVerandert B&N stilzwijgend ebookformaat in online winkel?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in