Raad & Win: vijf dagen, vijf prijzenpakketten – wie het snelst is…

0

eReaders.nl bestaat op 17 december vijf jaar en daarom geven we vijf dagen lang iedere dag supergave prijzen weg! Ga er alvast voor zitten, want degene die ons als eerste het goede antwoord van de dag mailt, wint het prijzenpakket met maar liefst vijf cadeaus. De actie start maandag 17 december om 10 uur en wordt gesponsord door Sony, Gecko Covers, Qinqo, Ebookstick en Icidu.


Op onze speciale actiepagina vind je vanaf maandag alle informatie over de actie.

Wat kun je winnen?
Elke dag geven we een pakket weg met als inhoud:
– De Sony PRS-T2
– Een bijpassende slimfit cover van Gecko Covers
– Een microSD kaart met 4 GB geheugen van Icidu
– Een Qinqo ebook downloadcard met daarop een ebook
– Een ebookstick van PixelPerfect met vijf ebooks

Wat moet je doen?
De vijf dagen van de actie staan in het teken van de vijf jaar waarin eReaders.nl nu actief is. Iedere dag moet je met behulp van cryptische hints op zoek gaan naar een nieuwsfeit, gebeurtenis of ontwikkeling rondom digitaal lezen waarover door eReaders.nl is geschreven.

We geven per dag twee cryptische hints. Als het antwoord daarna nog niet geraden is, stellen we een vraag. Degene die als eerst de cryptische beschrijving oplost of het juiste antwoord op de vraag weet en dit in een mailtje stuurt naar 5jaar@ereaders.nl wint het pakket van de dag.

Op onze speciale actiepagina vind je vanaf maandag steeds de nieuwe hints. Hint 1 verschijnt iedere dag om 10 uur, hint 2 om 13 uur en de vraag van de dag komt om 16 uur op de site. Weet je het antwoord wat we zoeken, wacht dan niet en stuur dat direct op, want de eerste mail met het juiste antwoord wint het prijzenpakket.

Kijk dus maandag 17 december vanaf 10 uur op de actiepagina, waar je de hints en de vraag kunt vinden. Uiteraard blijf je via #5jaarE op Twitter en op onze Facebookpagina goed op de hoogte, waar we de hints en vraag direct na de update van de actiepagina zullen plaatsen.

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Sony, Gecko Covers, Qinqo, Ebookstick en Icidu.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in