Presentatie alternatief digitaal boekenweekgeschenk op Ebookbal

0

Vanavond zal schrijfster Lydia Rood op het Ebookbal haar ebookgeschenk De kop van de pauw presenteren. Plaats van handeling is Paradiso te Amsterdam, aan de ‘overkant’ van het officiële Boekenbal waarmee traditioneel de Boekenweek geopend wordt.

Vanaf woensdag geven zo’n 300 winkeliers hun klanten het ebook De kop van de pauw van Lydia Rood cadeau. Het ebookgeschenk zal uitgedeeld worden in de vorm van een ‘krasboek’. Een krasboek is de cover van het boek gedrukt op zwaar papier, met flaptekst en een krascode. Met deze unieke code kan de lezer het ebook gratis downloaden op www.ebookgeschenk.nl.

Ebookbal
Terwijl vanavond aan de overkant in de Amsterdamse Stadsschouwburg het Boekenbal plaatsvindt, wordt in Paradiso het Ebookbal gehouden, voorheen bekend als het Bal der Geweigerden en het bekende alternatief voor het Boekenbal. Motto van het bal is ‘De Weg naar succes’ in ebooktijden.

Behalve de presentatie van het ebookgeschenk is er muziek van Hans Vandenburg (Gruppo Sportivo), Henkes & Bindervoet (die een boek schreven over Hans Vandenburg), gedichten van Arthur Lava en een bodypaint-act van Gekleurd Naakt. Het team van eReaders.nl zal daarnaast op symbolische wijze de kopieerbeveiliging (DRM) van ebooks ten grave dragen.

Voor alle bezoekers van het Ebookbal is er het ebookgeschenk van Lydia Rood, het boekgeschenk van Guus Bauer en het luisterboekgeschenk van organisator Peter Smit.

Meer informatie: Ebookbal.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in