Kuifje-stripboeken komen naar iPad

0

Goed nieuws voor fans van de jonge reporter Kuifje. Alle avonturen van de blonde verslaggever zijn binnenkort ook in het Nederlands op de iPad te lezen. Begin deze maand bracht uitgeverij Moulinsart een app uit voor de iPad. Momenteel zijn daarin de Franstalige stripalbums te lezen, half juni komen daar ook de Nederlandse strips bij.

Er zijn in totaal 24 albums van Kuifje verschenen. Al deze boeken zijn nu in het Frans in de app “Les aventures de Tintin” te lezen. Nederlandse Kuifje-fans kunnen medio juni strips als De Blauwe Lotus, Het geheim van de Eenhoorn en De zonnetempel digitaal op de iPad lezen. Ook komen de Engelstalige stripalbums in de app beschikbaar.

De applicatie zelf is gratis, maar voor de afzonderlijke strips moet € 5,49 neergelegd worden. Ook is het mogelijk de gehele collectie aan te schaffen. Dat kan voor een bedrag van € 49,99.

De app is ook nog voorzien van wat extraatjes. Zo krijg je bij het aanschaffen van steeds meer delen geregeld iPad-achtergronden en items voor in je virtuele boekenkast als cadeautje. De app zal later nog uitgebreid worden met meer interactieve en multimediale opties.

Je vindt de applicatie in de App Store (nu enkel nog in het Frans)

Vorig artikelLees-app Pulse overgenomen door LinkedIn
Volgend artikelKobo Aura: ‘limited edition’ ereader met groter scherm

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in