Nieuwe Kindle van Amazon in juli verwacht

0

Amazon brengt in juli een nieuwe versie van de Kindle op de markt. Dat meldt persbureau Reuters op gezag van een anonieme bron die het apparaat gezien heeft. Een van de nieuwe functies van het apparaat is de ingebouwde voorgrondverlichting, vergelijkbaar met wat concurrent Barnes & Noble onlangs op de markt bracht. Een grotere versie van de Kindle Fire zal waarschijnlijk na de zomer verkocht gaan worden.

De komst van een nieuwe versie van de Kindle is opmerkelijk te noemen. De vierde generatie Kindles is pas sinds 21 november 2011 verkrijgbaar. Dat Amazon nu al zo snel weer met een update komt zou kunnen betekenen dat het om een kleine verbetering gaat. Ook is het een mogelijke aanwijzing dat de verkoop van de nieuwste generatie niet zo hard gaat als gehoopt.

De niet nader genoemde bron van Reuters vertelt dat de nieuwe Kindle in elk geval ingebouwde verlichting heeft. Verdere specificaties zijn nog niet bekend. Naar verwachting zal de Kindle met verlichting voor ongeveer dezelfde prijs als de huidige Kindle Touch op de markt verschijnen.

Ook wist de bron aan Reuters te melden dat Amazon van plan is na de zomer een grotere versie van de Kindle Fire te introduceren. Deze tablet zal zijn uitgerust met een scherm van 8,9 inch.

(Via Reuters)

Vorig artikelBudget-tablets in Belgisch onderwijs
Volgend artikelGratis Baldacci bij aankoop van een Baldacci

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in