Alle ebooks van Esther Verhoef voor standaardprijs

0

Vanaf nu zijn alle ebooks van schrijfster Esther Verhoef beschikbaar voor een standaardprijs van 7,95 euro. De vaste prijs voor ebooks is er volgens Boekblad op verzoek van de auteur zelf gekomen. Bovendien is er bij de ebooks gekozen voor watermerkbeveiliging en niet voor het beperkende Adobe DRM.

Met de stap om de ebooks voor 7,95 aan te bieden wijkt uitgeverij Anthos af van de norm die nu vaak voor ebooks gehanteerd wordt, waarbij ebooks op 70 tot 80 procent van het papieren boek beprijsd worden.

Ook de ebooks die Verhoef met haar man onder het pseudoniem Escober schrijft, zijn voortaan te koop voor 7,95 euro. De digitale boeken zijn beveiligd met een watermerk waarin gegevens over de koper zijn verwerkt.

Eerder koos ook schrijfster Simone van der Vlugt ervoor om haar ebooks met deze watermerkbeveiliging aan te bieden en niet met Adobe DRM. De ebooks met watermerkbeveiliging zijn echter nog niet bij elke webwinkel te verkrijgen. Dit komt doordat winkels als Bol.com en Selexyz gebruik maken van een systeem waarin dit soort ebooks vooralsnog niet kunnen worden verkocht.

(Via: Boekblad)

Vorig artikelZon, zee en digitaal lezen
Volgend artikelEbook-automaat ontwikkeld in Japan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in