eReaders.nl start winkel met ebooks zonder Adobe DRM

0

Vanaf vandaag biedt eReaders.nl een ebookwinkel met daarin ebooktitels in ePub- en PDF-formaat die niet beveiligd zijn met Adobe DRM. De ebookwinkel biedt een selectie van de nu commercieel verkrijgbare ebooks die ofwel onbeveiligd aangeboden worden ofwel uitgerust zijn met social DRM.

Steeds meer uitgevers en auteurs kiezen ervoor hun ebooks uit te brengen zonder beperkende beveiliging. In plaats daarvan publiceren ze hun digitale titels als onbeveiligd bestand of voorzien van een watermerkbeveiliging. Hierdoor kan de consument de ebooks makkelijk lezen op alle apparaten die ePub of PDF ondersteunen. Om dit te stimuleren wil eReaders.nl deze titels onder de aandacht brengen bij de grote en groeiende groep digitale lezers die onze website dagelijks bezoeken.

De ebookwinkel start met een aanbod van rond de 40 titels. Hieraan zullen vooralsnog drie titels per week toegevoegd worden. Om op de hoogte te blijven van het nieuwste aanbod Adobe DRM-vrije titels op eReaders.nl kun je je abonneren op het speciale ebook-kanaal van eReaders.nl op het leesplatform eLinea.

Ebooks kopen op eReaders.nl gaat makkelijk en snel. Je plaatst een ebook in je winkelwagentje, rekent af met iDeal of creditcard en krijgt een downloadlink naar het betreffende ebookbestand in je mailbox. Vervolgens kun je het ebook direct vanaf je pc kopiëren naar je ereader of openen op je tablet met behulp van applicaties als iBooks (iPad) of Aldiko (Android).

Onze ebookwinkel wordt aangeboden in samenwerking met het eBoekhuis, onderdeel van het Centraal Boekhuis.

Klik hier om te bladeren door het aanbod ebooks op eReaders.nl

Vorig artikelHandboek InDesign CS5.5
Volgend artikelGoogle koopt smartphone- en tabletdivisie Motorola

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in