Managementstick: zakelijke ebooks op een USB-stick

0

Halverwege dit jaar bracht PixelPerfect Publications voor het eerst de maandelijkse ebookstick op de markt. De editie van deze maand, de Managementstick, biedt vijf ebooks van uitgeverij Eburon over uiteenlopende zakelijke onderwerpen. Vanaf vandaag is de Managementstick verkrijgbaar voor 19,95 euro.

De ebooks op de Managementstick worden aangeboden in een drm-vrij ePub-formaat, dat niet alleen op de meeste pc’s en e-readers, maar ook op smartphones en de iPad gelezen kan worden. Naast vijf ebooks van uitgeverij Eburon bevat de stick eveneens twee bonus-ebooks en previews van andere boeken.

De vijf ebooks op de Managementstick zijn:

Affilitate marketing (Wiebe de Jager)
Affiliate marketing is een vorm van online marketing die sterk in opkomst is. In dit boek wordt de ontwikkeling en toepassing van affiliate marketing besproken. Het is een toegankelijk geschreven gids voor zowel adverteerders als affiliates die zich bezig (gaan) houden met affiliate marketing.

Een heel klein boekje over Zorg 2.0 (Lucien Engelen)
In dit boekje schetst Lucien Engelen de contouren van een nieuwe manier van denken over de zorg. De lezer wordt uitgenodigd om mee te denken over hoe web 2.0 de zorg verandert en hoe zorg 2.0 concepten ingepast kunnen worden in de belevingswereld van artsen en zorgverleners.

Innoveren kan beter (Klaas Koops)

Bij innoveren gaat veel mis. Het zoeken naar een aanpak om innoveren te verbeteren is daarom van groot belang. In ‘Innoveren kan beter’ wordt een baanbrekende benadering gepresenteerd die het mogelijk maakt een optimale context voor innoveren te scheppen.

Schoonheid in organisaties (Steven de Groot )
Nederlandse organisaties zijn lelijk. Er werken lelijke mensen, die met lelijke motieven, in lelijke gebouwen en met lelijke processen lelijke producten en diensten voortbrengen. Steven de Groot laat in ‘Schoonheid in organisaties’ zien hoe het anders kan.

Verkoopkunst (Wim Aalbers )
Dit is geen leerboek maar een inspiratieboek, voor iedereen die iets met verkopen heeft. Het beschrijft wat topverkopers anders doen, om meer en vaker te scoren. Of het nu gaat om producten en diensten, of om ideeën en plannen. Verkoopkunst is overal.

Eerdere versies van de ebookstick waren de Moordstick en de Vakantiestick. In de resterende maanden van dit jaar verschijnen nog de Ecostick, met boeken over de natuur, de Retrostick, met Nederlandse literatuur uit de jaren ’60 en ’70, en de Vrouwenstick, met boeken over en voor vrouwen.

Vorig artikelBol.com: Digitaal lezen groeit harder dan in VS
Volgend artikelBlio op 28 september beschikbaar
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in