Checkwish is winnaar Sanoma’s App Challenge

0

De app ‘Checkwish’ van Keyhe Delsink heeft gisteren op Picnic de Sanoma Media App Challenge gewonnen. Met de app kan je wensen delen met anderen en die uit laten komen. Ook kun je anderen helpen met het vervullen van hun wensen.

Winnaar Keyhe Delsink over de app: “Ik had het idee al een jaar en heb het langzaam steeds meer uitgewerkt. Ik ben blij dat ik nu door de App Challenge de kans krijg om dit idee verder te brengen.” Checkwish was één van de meer dan 100 inzendingen voor de wedstrijd. De inzendingen werden door een jury beoordeeld op ondermeer functionaliteit, originaliteit en verdienmodel. Tijdens het festival Picnic in Amsterdam presenteerden zes genomineerden hun idee voor een app.

De inzendingen van ideeën voor apps waren erg uiteenlopend. Zo was er een idee voor een app waarmee je zelf lessen kan samenstellen, een app waarmee je als ouder jouw partner op de hoogte kunt houden van de ontwikkeling van het kind, een meditatietrainer, een app waarmee kinderen verkeersregels kunnen leren en een app waarmee je verse producten bij jou in de buurt kunt lokaliseren.

Juryvoorzitter van de App Challenge, Herman Kienhuis, vertelde over de winnende app: “Het is een zeer positief en functioneel idee. Daarnaast was de visuele uitwerking zeer uitgebreid en inspirerend. We gaan snel kijken of we dit idee met Keyhe kunnen realiseren.”

(Via: Sanoma)

Vorig artikelNederlandse uitgeefster start initiatief voor interactieve kinderboeken
Volgend artikelNieuwe Spotify voor ebooks: Platify

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in