Amazon biedt AmazonLocal-aanbiedingen op Kindle

0

Amazon gaat de dagelijkse lokale aanbiedingen tonen van AmazonLocal op de ‘Kindle with Special Offers’. De aanbiedingen van de service van Amazon worden getoond op de screensaver. Dit maakte het bedrijf vandaag bekend.

Amazon verkoopt sinds een paar maanden met korting de ‘Kindle with Special Offers’. Dit apparaat is goedkoper dan de gewone Kindle met als enig verschil dat reclameboodschappen worden getoond op de screensaver in plaats van foto’s van auteurs. Vandaag heeft Amazon bekend gemaakt om op deze apparaten voortaan ook de dagelijkse aanbiedingen te tonen van de website AmazonLocal die in juni van dit jaar gelanceerd werd.

AmazonLocal is vergelijkbaar met Groupon en biedt dagelijks lokale aanbiedingen voor onder meer restaurants en evenementen. AmazonLocal op de Kindle gaat van start in New York en zal later dit jaar uitbreiden naar alle AmazonLocal-steden. De deals kunnen direct via de Kindle gekocht worden en een computer of printer is niet nodig. De klant kan de coupon aan de verkoper laten zien op het scherm van de Kindle.

“Klanten vertellen ons dat ze houden van de nieuwe lage prijs van de Kindle en de geldbesparende aanbiedingen die getoond worden wanneer ze niet lezen,” aldus Jay Marine, directeur van Amazon Kindle.

(Via: Amazon)

Vorig artikelNieuwe Spotify voor ebooks: Platify
Volgend artikeliPad-app Papercut maakt van ebook een multimediale ervaring

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in