Nieuwe site voor ebookwinkel Boenda

0

Het ebookplatform Boenda heeft vandaag een vernieuwde site gelanceerd. Onder de noemer Boenda 2.0 staat er een flink gemoderniseerde site waar je zowel de bestsellers als boeken van selfpublishers terugvindt.

Boenda startte in 2011 met een site waarop auteurs hun ebooks te koop konden aanbieden. Dat leverde onder auteurs vrij enthousiaste reacties op, maar het grote publiek wist de site nog niet zo te vinden, mede vanwege een wat gedateerde layout.

Vandaag staat er een nieuwe site met een fris uiterlijk, waarop consumenten ruim 33.000 titels vinden. Bij de nieuwe functies van de site hoort onder meer een verbeterd zoeksysteem. De aangeboden boeken zijn aantrekkelijk geprijsd, in een aantal gevallen zo’n 10% lager dan bijvoorbeeld bij Bol.com en eBook.nl.

Ook auteurs kunnen hun eigen boeken op Boenda aanbieden. Dat kan in het ePub-formaat, naar keuze met of zonder watermerkbeveiliging. Die watermerkbeveiliging wordt geleverd door Booxtream. Auteurs die hun boeken via Boenda verkopen krijgen 90% van de opbrengst uitgekeerd.

Vorig artikelOok Italië en Malta hebben nu laag BTW-tarief op ebooks
Volgend artikelRechtszaak Tom Kabinet: legale ebooks tweedehands verkopen mag, illegale ebooks niet
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in