Nieuwe site voor ebookwinkel Boenda

0
DELEN

Het ebookplatform Boenda heeft vandaag een vernieuwde site gelanceerd. Onder de noemer Boenda 2.0 staat er een flink gemoderniseerde site waar je zowel de bestsellers als boeken van selfpublishers terugvindt.

Boenda startte in 2011 met een site waarop auteurs hun ebooks te koop konden aanbieden. Dat leverde onder auteurs vrij enthousiaste reacties op, maar het grote publiek wist de site nog niet zo te vinden, mede vanwege een wat gedateerde layout.

Vandaag staat er een nieuwe site met een fris uiterlijk, waarop consumenten ruim 33.000 titels vinden. Bij de nieuwe functies van de site hoort onder meer een verbeterd zoeksysteem. De aangeboden boeken zijn aantrekkelijk geprijsd, in een aantal gevallen zo’n 10% lager dan bijvoorbeeld bij Bol.com en eBook.nl.

Ook auteurs kunnen hun eigen boeken op Boenda aanbieden. Dat kan in het ePub-formaat, naar keuze met of zonder watermerkbeveiliging. Die watermerkbeveiliging wordt geleverd door Booxtream. Auteurs die hun boeken via Boenda verkopen krijgen 90% van de opbrengst uitgekeerd.


GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER