Eerste beelden van Amazons smartphone

0
DELEN

Er gaan al geruime tijd geruchten over een mogelijke smartphone van Amazon. Vorige week werden die geruchten nog eens aangezwengeld door een artikel in de Wall Street Journal, en vandaag duiken de eerste foto’s op van een prototype van het apparaat.

Die eerste beelden zijn in lijn met de geruchten en laten een toestel zien dat is uitgerust met vier extra camera’s in de hoeken van het toestel. Die zouden moeten worden gebruikt voor het weergeven van 3D-beelden op het scherm. Als je het scherm beweegt houden de camera’s precies in de gaten waar je ogen zich bevinden, zodat het 3D-beeld mee kan bewegen.

De lancering van de smartphone, die waarschijnlijk op een aangepaste versie van Android draait, vindt naar verwachting plaats in juni. Het apparaat wordt voor Amazon een poging om nog meer van de content die het verkoopt, zoals ebooks, video en muziek, in handen van de gebruiker te krijgen.

Dat laatste betekent dat ze het niet per se moeten hebben van de verkoop van de apparaten zelf, waardoor de prijs van de smartphone lager kan zijn dan concurrenten als Samsung en HTC.


GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER