Bebook Neo verschijnt in Alice in Wonderland-editie

0

Ter gelegenheid van de release van de DVD en Blu-ray van de film Alice in Wonderland van regisseur Tim Burton komt BeBook met een speciale versie van de BeBook Neo. Dat maakt Endless Ideas bekend via de nieuwsbrief die vanmiddag verstuurd zal worden.

BeBook heeft een gemeenschappelijke promotie-overeenkomst gesloten met Walt Disney Company. Binnenkort komt er een speciale editie van de nieuwste ereader van het bedrijf, de BeBook Neo. De speciale editie bevat naast de ereader een leren hoes, het ebook ‘Alice in Wonderland’ van Lewis Caroll, wenskaarten en een poster.

De BeBook Neo van het Nederlandse bedrijf Endless Ideas is een 6-inch ereader met touchscreen en wifi-internet. De ereader beschikt over een browser voor internettoegang. De Neo ondersteunt als bestandsformaten onder meer ePub-bestanden en kan ook MP3-bestanden afspelen. De speciale Alice in Wonderland-versie van de BeBook Neo zal verschijnen in een gelimiteerde oplage en in een beperkt aantal landen.

Het nieuwsbericht van BeBook:

We’re proud to announce that BeBook closed a mutual promotion agreement with the Walt Disney Company. First up will be a special edition of our BeBook Neo, in celebration of the Blu-ray and DVD release of the Disney movie “Alice in Wonderland” by director Tim Burton, starring Johnny Depp. This special edition will be very limited and restricted to specific territories. Keep an eye out on our website for local availability.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in