Vaderdagactie: En de winnaar is…

0

Een week geleden schreef eReaders.nl een Vaderdagactie uit waarbij je kans maakte op de BeBook Neo inclusief cover. De opdracht was om een originele manier te verzinnen om je man of vader te verrassen met een ereader voor Vaderdag. Uit bijna 80 inzendingen kozen we de leukste reactie. En de winnaar is…

Annemieke Koppelaar, uit Leiden.

Zij wint met haar inzending de BeBook Neo, beschikbaar gesteld door Bol.com en een groene cover, beschikbaar gesteld door Gecko Covers.

We wensen Annemieke en haar vriend veel plezier met de ereader toe! Haar inzending lees je hieronder:

Een ereader. Daar hoor ik mijn vriend al een jaar over. Eerst wilde hij er graag eentje om de treintijd door te komen, maar ook nu hij dicht bij huis werkt, heeft hij geen zin meer in een gewoon boek.

Vaderdag begint bij ons een beetje een running gag te worden. Het eerste jaar kreeg hij bij wijze van grapje een mok met daarop een foto van onze zoon, die toen net 2 maanden oud was. Binnen enkele maanden liet hij de mok stuk vallen op zijn werk. Treurig of gespeeld treurig bekende hij.

Voor zijn tweede vaderdag kreeg hij ook een fotomok, want ja die eerste was kapot gevallen.
Het leek goed te gaan, totdat ik een maand geleden zei dat hij dit jaar geen mok zou krijgen, omdat hij er immers al eentje had nog van vorig jaar.
Ik zag hem een beetje geschrokken kijken en beteuterd gaf hij toe dat ook deze kapot was gevallen. Of gespeeld treurig, want het begint inmiddels een beetje verdacht te worden al die kapot gevallen mokken.

Dus ook dit jaar….. maar jee, het wordt een beetje saai, dus laat me er alsjeblieft ook een ereader bij geven!

Hoe we dat doen? Natuurlijk krijgt hij eerst van ons zoontje weer een nieuwe fotomok. Dan laten we hem met zijn hand op zijn hart beloven dat hij ‘m dit jaar niet stuk laat vallen. En dan loodsen we hem naar ons favoriete plekje aan zee en na de picknick geven we hem nog een vaderdagcadeautje dat absoluut, zeker weten, nooit nooit nooooit kapot mag vallen. De ereader, een groene graag.

Vorig artikelBook Crawler: een locatiegebaseerde boeken-app
Volgend artikelEreaderleverancier Sagem/Mobiwire heeft faillissement aangevraagd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in