Sony komt met nieuwe versie Reader Desktop software

0

Niet alleen is Sony recentelijk gestart met de pre-order verkoop van de nieuwe ereader met Wi-Fi, ook de nieuwe desktop software voor de pc en de Mac is geïntroduceerd. De software bevat aanzienlijke veranderingen ten opzichte van de door sommigen bekritiseerde eerdere versie.

Met de Reader Desktop kan de gebruiker eenvoudig ebooks kopen en beheren, ebooks synchroniseren met de computer en de Sony-ereader en ebooks lezen. De nieuwe versie ziet er een stuk beter uit, heeft een functionelere layout en biedt meer opties.

De layout is een stuk visueler dan de vorige versie, doordat de boekomslagen worden getoond op de homepagina. Net als voorheen zijn er verschillende onderdelen in de bibliotheek: ebooks, periodieken, audio, foto’s, kladblok, favorieten en collecties. De winkel verbindt direct door naar de collectie ebooks van Bol.com.

De leesmodus ziet er erg mooi, het ebook wordt gepresenteerd als een opengeslagen boek. Het is mogelijk om bladwijzers toe te voegen en markeringen en notities te maken. Een nieuwe speciale functie is dat de software jouw ‘geschiedenis’ bijhoudt: welke bladzijden je hebt bekeken in een boek. De Sony-ereaders ondersteunen eveneens deze functie. De software biedt de mogelijkheid om de gemaakte bladwijzers, aantekeningen en geschiedenis in een overzicht te tonen. Een andere handige functie is de zoekoptie waarmee je een bepaald woord of een woordcombinatie kunt opzoeken in jouw gehele boekencollectie.

(Via: Reader Store)

Vorig artikelKB krijgt strenge voorwaarden opgelegd met Google-deal
Volgend artikelInternet Archive passeert grens van 3 miljoen teksten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in