Uitgelekte afbeelding toont nieuwe interface voor nieuwe Kindle Fire

0

Het lijkt erop dat Amazon binnenkort een nieuwe generatie tablets zal aankondigen. Enkele maanden geleden doken er al wat specificaties op van de nieuwe tablets, onlangs nog wat foto’s van het uiterlijk, en nu is er ook een productafbeelding met weergave van de interface.

Het Twitteraccount @evleaks, bekend vanwege eerdere uitgelekte producten, Twitterde gisteren de afbeelding van een nieuwe Kindle-tablet. De grootte en het model van de tablet werd niet genoemd, maar waarschijnlijk gaat het om de nieuwe Kindle Fire HD, met een 8.9 inch scherm. De interface is op enkele punten aangepast ten opzichte van de huidige Kindle Fire, zoals de balk met snelkoppelingen onderaan het scherm.

Uit een eerder lek bleek al dat er een drietal nieuwe tablets op de markt worden gebracht door de Amerikaanse retailer. Het nieuwe instapmodel tablet van 7-inch heeft een resolutie van 1.280 bij 800 pixels. De 7-inch HD-versie krijgt een resolutie van 1.920 bij 1.200 pixels en de 8,9-inch tablet zelfs een resolutie van 2.560 x 1.600 pixels.

De nieuwe 8,9 inch tablet draait op Android 4.2.2 en heeft een 2.15 GHz processor. Wanneer de nieuwe tablets zullen verschijnen is nog niet bekend, maar waarschijnlijk ruim op tijd voor de feestdagen.

(Via: The Digital Reader)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in