BeBook 2 weer getoond op Buchmesse

0

Endless Ideas heeft gisteren op de Frankfurter Buchmesse opnieuw de BeBook 2 getoond. De datum waarop de nieuwe ereader in de verkoop gaat, is nog niet bekend.

Al sinds de eerste vertoning van de BeBook 2 in maart bij CeBIT wordt er druk gespeculeerd over een eventuele lanceerdatum voor de ereader. In de uitzending van TROS Radar zei Endless Ideas dat ze met een nieuwe ereader zouden komen op 14 oktober. En de verwachtingen waren hoog gespannen. Op het forum wordt de BeBook 2 al met allerlei andere ereaders vergeleken en vraagt men zich af of ze erop moeten wachten of toch maar die andere ereader met ongeveer gelijke functies moeten kopen.

Endless Ideas is op de Buchmesse aanwezig en toonde opnieuw de BeBook 2. Helaas is nog altijd niet bekend wanneer deze zeer gewilde ereader nu in de Nederlandse winkels gaat verschijnen.

Op het plaatje zie je midden onder een Adobe logo. Slecht te lezen, maar eronder staat “Activate your BeBook with your Adobe ID”. Verder is er uiteraard je eigen ebook bibliotheek te zien rechtsboven, linksboven is een winkelwagentje te zien. Er is dus een directe link met een ebookwinkel of met meerdere ebookwinkels. Maar welke dat zijn, wil Endless Ideas nog niet zeggen. Ook zeggen ze niet op grond van welke selectiecriteria de partners gekozen zijn en of ze later nog toegevoegd kunnen worden in het overzicht.

Verder is er een item “connect” en een item “www” die je toestaat te browsen op het internet. Ook lijken zowel links als rechts bladerknoppen te zitten, waardoor het apparaat voor zowel rechts- als linkshandigen zonder problemen te gebruiken is. Kijk voor meer informatie op onze Readers pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in