De dwarsligger

0

Daniël Roper, CEO van Bol.com, noemt de ereader de grootste uitvinding sinds de boekdrukkunst. Zo werd ook de Dwarsligger genoemd: een papieren boek met een revolutionaire manier van lezen.

Hoewel de Dwarsligger een echt papieren boek is, besteden we er toch even aandacht aan. De Dwarsligger is een initiatief van uitgeverij Jongbloed en NDC|VBK de uitgevers. Het boekje is 12 bij 8 cm, weegt nog geen 145 gram en past in de achterzak van je spijkerbroek. In het filmpje dat op de site staat (en op Youtube te vinden is) wordt gezegd dat je het met een hand kunt lezen. Maar kijk eens heel goed naar het model dat de Dwarsligger vast heeft?

Precies! Twee handen. Geef ik toch de voorkeur aan een ereader. Die kun je met een hand vasthouden en je hoeft niet bang te zijn dat de bladzijden naar beneden vallen.

De Dwarsligger is genomineerd voor de NIMA Marketing Exellence Award (categorie innovatie) en voor de Van Speijk Innovatie Prijs 2009 voor de grafimedia branche. En ze zijn winnaar van de Sinnestriel award voor klimaatvriendeijk ondernemen. Het is zeker een leuk initiatief. Zie hier

Vorig artikelLibris/Blz. beweert grootste aanbieder ebooks te zijn
Volgend artikelQue Reader van Plastic Logic maakt debuut op CES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in