Nieuwe Sony PRS-500 update, nu ook ePub ondersteuning

0

Sony heeft een update uitgebracht voor de firmware van de Sony PRS-500. Deze update geeft nu ook ondersteuning voor het bestandsformaat ePub met Adobe DRM. Ook komt er hiermee ondersteuning voor reflowable PDF-documenten.

Je kunt deze update echter niet zelf doen. Je zult daarvoor je ereader moeten opsturen naar een Sony Service Center, zodat zij je ereader kunnen updaten. Het Amerikaanse Sony concern geeft twee oplossingen: je kunt je ereader insturen en de update krijgen of je ruilt je ereader in voor $50 korting op de Sony Pocket Edition of $75 korting op een Sony Touch Edition.

Op MobileRead is inmiddels een poll opgezet: ruil je je Sony in of ga je voor de firmware update? Tot nu toe hebben 41 mensen gestemd. Achttien van hen kiezen voor de update van de firmware, dertien mensen weten het nog niet. Opvallend is dat zeven mensen ervoor kiezen om hun ereader te houden zoals deze is. Slechts 3 mensen kiezen ervoor hun PRS-500 om te ruilen voor een Sony Touch Edition.

Als je hier in Nederland in bezit bent van een Sony PRS-500, dan kun je je Sony wel aanbieden ter reparatie en de firmware update krijgen. Je dient er dan wel voor te betalen. Die kosten kun je dan weer terugkrijgen via Sony Amerika. De dame van de klantenservice benadrukte dat deze twee Sony ereaders geen Nederlands product zijn en dat ze niet geschikt zijn voor de Nederlandse markt. Het is dan ook de vraag welke uitwerking een update van de firmware op je Sony heeft. Als je je ereader naar Amerika wil opsturen, dan kun je verder kijken op de SonyStyle website voor meer informatie.

(Via: MobileRead.)

Vorig artikelHandboek Communities – De kracht van sociale netwerken
Volgend artikelBol.com stunt met Sony ereaders

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in