Gemisteboekverkoop.nl geeft stem aan digitale lezers

0

Elke dag lopen uitgevers en auteurs inkomsten mis doordat hun boeken niet digitaal beschikbaar zijn. Ook vinden veel mensen de ebooks die wel worden uitgegeven te duur, of heeft men problemen met de beveiliging van de ebooks. Vanaf vandaag laat eReaders.nl op de website Gemisteboekverkoop.nl de verhalen achter deze gemiste boekverkopen zien.

Gemisteboekverkoop.nl is gebaseerd op Lostbooksales.com. Oprichter van die site Jane Litte riep “Go for it” toen eReaders.nl haar vroeg om een Nederlandse variant neer te zetten. eReaders Groep wil digitaal lezen in Nederland stimuleren, maar ziet dagelijks de problemen waar de goedwillende lezer tegenaan loopt. Gemisteboekverkoop.nl stelt deze problemen aan de kaak en geeft uitgevers, boekverkopers en auteurs de kans deze op te lossen. Voordat het illegale circuit met een ‘antwoord’ komt.

Lezers die een gemiste boekverkoop aanmelden, geven hierbij aan om welk boek het gaat, wie het boek geschreven en uitgegeven heeft, bij welke boekverkoper de verkoop plaats had moeten vinden en wat de reden is dat de verkoop niet door is gegaan. Alle verhalen verschijnen direct op de site. Een teller houdt het totale bedrag aan misgelopen boekverkopen bij.

“Het initiatief Gemisteboekverkoop.nl moet bijdragen aan het vergroten van het aanbod van ebooks, een betere prijs en een oplossing voor de problemen die de beveiliging van ebooks de lezer geeft. Gemisteboekverkoop.nl geeft lezers een stem, zodat uitgevers, boekverkopers en auteurs hen kunnen horen”, aldus Natasja Oosterloo van eReaders Groep.

www.gemisteboekverkoop.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in