Download vanmiddag gratis Scandinavische thriller op eReaders.nl

0

Vandaag is alweer de laatste dag van onze decemberactie. Vanmiddag zullen om 16 uur de drie winnaars bekend worden gemaakt van het prijzenpakket met daarin: de Icarus Go-ereader, een cover, een eBookstick naar keuze en een leeslampje. Maar voordat de winnaars bekend worden gemaakt trakteren wij in samenwerking met Uitgeverij de Rode Kamer iedereen op een gratis ebook!

Tussen 15 uur en 16 uur kan je via onze website gratis de Scandinavische thriller De vrouw die wilde afrekenen van Håkan Östlundh downloaden. De link zal om 15 uur op de
decemberactiepagina verschijnen. Na 16 uur zullen de winnaars van de prijzenpakketten, die tevens een e-mail zullen ontvangen, op deze pagina vermeld worden.

De vrouw die wilde afrekenen is het nieuwste en vierde deel uit de serie over inspecteur Frederik Broman die werkt voor de recherche in Visby. De serie speelt zich af op het idyllische, maar geïsoleerde Zweedse eiland Gotland. In dit deel worden er op het eiland in een boerderij de lijken van een vrouw en een man gevonden. De vrouw is met één messteek omgebracht en het lichaam van de man is onherkenbaar verminkt. In eerste instantie wordt ervan uit gegaan dat de dode man Arvid Traneus, de huiseigenaar en man van de vermoorde vrouw is. Maar als blijkt dat de vermoorde man niet Arvid, maar zijn neef Anders Traneus is, neemt het onderzoek een dramatische wending.

“Een thriller volgens beproefd Zweeds recept: geloofwaardige karakters, een bloedstollend verhaal en een perfect gecomponeerde plot.” – Svenska Dagbladet

Lees hier alvast een hoofdstuk uit De vrouw die wilde afrekenen.

Vorig artikelLaag btw-tarief Luxemburg: grote gevolgen voor ebookmarkt
Volgend artikelAmazon verkoopt per week miljoen Kindles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in