eLinea organiseert verkiezing ‘Artikel van het Jaar’

0

Met ingang van vandaag tot en met 31 december kun je op eLinea meebepalen wat het beste artikel van 2014 wordt. De redactie van eLinea heeft uit alle artikelen uit de meer dan honderd deelnemende tijdschriften en kranten een lijst van 35 nominaties samengesteld.

Iedereen die dat wil kan van 16 tot en met 31 december 2014 op eLinea zijn waardering tonen voor een of meerdere van 35 genomineerde artikelen. Onder de lezers die artikelen waarderen wordt een iPad Air verloot.

Het artikel dat van 16 tot en met 31 december het meest gewaardeerd wordt door de lezers krijgt de eerste eLinea Publieksprijs ‘Artikel van het Jaar’ toegekend. De prijs bestaat uit een award en een geldbedrag van 2.500 euro.

eLinea wordt ook wel gezien als een ‘Spotify voor journalistieke artikelen’; het biedt lezers op één plek digitaal toegang tot de beste artikelen van meer dan 100 verschillende tijdschriften en kranten. Lezers hebben op eLinea onder meer de keus uit artikelen van NRC, Vrij Nederland, Panorama, Nieuwe Revu, VIVA, Margriet, Grazia, OOR, Quote, Esquire, Men’s Health, Autoweek, EOS, Psyche & Brein, C’t magazine, Computer!Totaal, PC-Active, iCreate Magazine, iPhone Magazine, Android Magazine, Zoom.nl, Filmmagie, Onze Taal, Nederlands Dagblad en vele andere aansprekende titels.

Vorig artikelKindle Unlimited nu ook in Frankrijk en Brazilië
Volgend artikelBol.com en Kobo komen met gezamenlijke lees-app

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in