Levering Adam van Notion Ink start deze week

0

Op de technologiebeurs CES in Las Vegas was het dringen geblazen om de Adam van Notion Ink te bekijken. De 10 inch tablet met een Pixel Qi-scherm houdt de gemoederen flink bezig. Bij de eerste bestelronde was het apparaat binnen enkele uren uitverkocht. De daadwerkelijke levering liet echter nog op zich wachten.

De verwachtingen rond de tablet van Notion Ink zijn hooggespannen. Vooral het scherm van Pixel Qi dat kan wisselen tussen een normale modus met backlight en een reflectieve modus die uitermate geschikt is voor digitaal lezen, is een feature waar veel mensen reikhalzend naar uitkijken. De tablet verdiende op de CES zelfs nog een eervolle vermelding in het ‘Best of CES 2011’- overzicht.

De eerste gelukkige bestellers wachten echter nog op hun tablet. De Adam was namelijk nog niet goedgekeurd en had nog geen FCC-certificaat. Daardoor kon de levering nog niet starten. De geruchten gingen dat de Adam mogelijk vaporware zou zijn; hardware die uiteindelijk toch niet op de markt zal komen. Notion Ink heeft echter laten weten dat de levering waarschijnlijk deze week zal starten.

Wanneer de Adam wederom te bestellen zal zijn is nog onzeker. Op het weblog van Notion Ink schrijft oprichter Robin Shravan dat de tweede bestelronde in elk geval niet zal starten voor de eerste bestellingen uitgeleverd zijn.

Via: Engadget.

Vorig artikelApple verandert spelregels voor iPad-kranten
Volgend artikelLancering iPad-krant ‘The Daily’ uitgesteld

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in