Lancering iPad-krant ‘The Daily’ uitgesteld

0

‘The Daily’, de iPad-only krant die mediamagnaat Rupert Murdoch en zijn concern News Corp in samenwerking met Apple ontwikkeld heeft, zou aanstaande woensdag officieel voorgesteld worden. Omdat het abonnementensysteem nog niet helemaal op punt staat, is de release echter met enkele weken uitgesteld.

Eind vorige week deed het nieuwe abonnementensysteem dat Apple gaat invoeren voor kranten die een iPad-versie aanbieden heel wat stof opwaaien. ‘The Daily’ zal als eerste gebruik maken van dat nieuwe abonnementensysteem, waarbij gebruikers via de App Store een abonnement kunnen nemen op de iPad-krant. De lancering van ‘The Daily’ is vertraagd omdat zowel Apple als News Corp het abonnementensysteem nog uitgebreid willen uittesten.

Wanneer de iPad-krant dan wel het levenslicht zal zien, is nog niet bekend. ‘The Daily’ is één van de grootste nieuwe projecten van News Corp. Murdoch pompte er maar liefst 30 miljoen dollar in. Hopelijk voor hem dalen de verkoopcijfers van zijn iPad-krant dan niet zo snel en niet zo drastisch als dat bij de apps van onder meer Wired en Vanity Fair het geval was.

Via: De Telegraaf.

Vorig artikelLevering Adam van Notion Ink start deze week
Volgend artikelAuteur stelt review- en rankingsysteem Amazon aan de kaak

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in