ManagementSite ontsluit beste artikelen en tips&tricks via Kennisbank app

0

Onlangs verscheen de ManagementSite Kennisbank in de App Store. De app biedt een selectie van de beste en meest besproken artikelen uit ManagementSite. Daarnaast bevat de applicatie ‘tips en tricks’ voor zakelijke gebruikers die snel onderweg even iets willen weten over een bepaald onderwerp.

ManagementSite is een platform voor actuele ontwikkelingen op het gebied van management en organisatie. Middels artikelen, boekbesprekingen, praktijkcases en interviews wordt ervaringen en kennis gedeeld over beter managen en organiseren.

Onder leiding van hoofdredacteur prof. dr. Willem Mastenbroek is een selectie van de vergaarde kennis en ervaring gebundeld in een speciale kennisbank voor managers en professionals. Criteria hierbij zijn: praktisch, vernieuwend en gefundeerd. Deze kennisbank is te zien als een coproductie van de bijna 1000 auteurs en de 50 redactieleden van het netwerk.

Middels de pas verschenen app kan de informatie uit de Kennisbank op een prettige manier op smartphones en tablets gelezen worden. De artikelen zijn inhoudelijk gerangschikt op de vakgebieden Financieel management, Human Resources Management, ICT & Internet, Inkoop, Logistiek & Supply-chain Management, Marketing, Personeelsbeleid en Sales.

ManagementSite Kennisbank app (screenshots)

Daarnaast kun je de artikelen van ManagementSite ook geclusterd op sector bekijken, of zien welke artikelen er over Persoonlijke Effectiviteit, Management, Bestuur en Mens en Werk beschikbaar zijn. Middels de ‘Favorieten’-functie kun je een archief van voor jou relevante stukken aanleggen.

De navigatie van de app is eenvoudig in gebruik: de diverse onderdelen kunnen via een zevental iconen op het startscherm bereikt worden. De hoofonderwerpen worden vervolgens in lijsten weergegeven, waarna je eenvoudig doorklikt naar de artikelen. De ingebouwde reader toont de artikelen in scrollweergave, waarbij je met één druk op de knop het artikel kan opslaan in je favorieten.

Kopen: ManagementSite Kennisbank voor iPhone&iPad (€2,69). Een Android-versie volgt later.

Vorig artikelKB maakt oude tijdschriften online beschikbaar
Volgend artikelTweedehands ebooks volgens Amazon

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in