Lezen in bed gemakkelijker voor ereader

0

Bijna iedereen doet het: lezen in bed. De ereader maakte het al makkelijker om zo te lezen, omdat je geen zware boeken meer hoeft vast te houden. Maar er is nu iets ontworpen dat bedlezen met een ereader nog gemakkelijker maakt.

Lezen in bed is heerlijk. Maar er is een gevaar dat iedere bedlezer kent: tegen de tijd dat je bijna in slaap valt, loop je de kans dat je boek op je hoofd valt. Met een pocket is dit nog niet zo erg, maar wat als je een boek aan het lezen bent van 1000 pagina’s? De ereader heeft dit in zekere zin al makkelijker gemaakt, maar ook die plastic casing wil je toch niet graag op je hoofd krijgen.

Een Kindle gebruiker heeft nu een houder ontwikkeld waarmee je de ereader kunt lezen zonder hem te hoeven vasthouden en toch de volgende pagina knop makkelijk kunt bereiken: de zogenaamde “Kindle stand”.

Deze extreem luie Kindle gebruiker heeft eigenlijk gewoon een ijzeren hanger omgevouwen, dit kunnen we thuis dus ook. Maar het zou natuurlijk wel leuk zijn als Amazon, of welk ander bedrijf dan ook, dit idee zou gaan exploiteren.

Tip: gebruik je je mobiele telefoon als ereader? Kijk dan of de applicatie die je gebruikt mogelijkheden heeft voor het instellen van de kleur van je achtergrond en tekst. Rode letters op een zwarte achtergrond geven de minste inspanning voor je ogen.

(Via: DailyMe.)

Vorig artikelDigitaal rechten management: wie is de rechthebbende?
Volgend artikelAmazon schorst account, Kindle automatisch geblokkeerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in