eReaders.nl lanceert Beginnersgids voor digitaal lezen

0

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van digitaal lezen. De verkoopcijfers van ereaders en ebooks lopen snel op. Tegelijk heerst er onder consumenten nog veel onduidelijkheid over deze nieuwe manier van lezen. eReaders.nl biedt daarom vanaf nu alle informatie die beginnende digitale lezers nodig hebben in een handige Beginnersgids.

Op het online platform eReaders.nl komen veel mensen die interesse in digitaal lezen hebben. Uit diverse discussies op het forum blijkt dat zij vaak aanlopen tegen allerlei basale problemen met digitaal lezen. Zo is het voor veel consumenten onduidelijk wat precies de verschillen tussen de diverse ereaders zijn, hoe het zit met de beveiliging van ebooks, de bestandsformaten en wat het aanbod digitale boeken is. Al die vragen zorgen er bij een groot aantal mensen voor dat ze vooralsnog niet aan digitaal lezen beginnen.

De nieuwe Beginnersgids van eReaders.nl biedt een antwoord op de belangrijkste vragen van beginnende digitale lezers. Waar moet je op letten wanneer je digitale boeken wilt lezen? Waarom zou je eigenlijk digitaal gaan lezen? Op welke apparaten kun je ebooks lezen en misschien wel de belangrijkste vraag: welk apparaat past bij je?

In de Beginnersgids staat in heldere woorden uitgelegd waar je rekening mee moet houden als je bijvoorbeeld een ereader wilt gaan kopen of als je gewoon meer wilt weten over digitaal lezen. Omdat de ontwikkelingen op ebookgebied op het moment erg snel gaan, zal de informatie constant bijgewerkt worden. Zo komen er binnenkort bijvoorbeeld veel tablets op de markt waar ook prima boeken op gelezen kunnen worden.

De Beginnersgids is opgebouwd aan de hand van vijf hoofdvragen welke door middel van subcategorieën antwoord geven op de meest voorkomende vragen. De gids kan van begin tot eind doorgelezen worden door de linkjes onder elke pagina te gebruiken, maar het is ook goed mogelijk direct door te klikken naar de specifieke informatie die je zoekt.

Nieuwsgierig geworden? Klik hier meteen door naar de Beginnersgids:
https://www.ereaders.nl/introductie_digitaal_lezen

Zie ook het persbericht op Pressdoc.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in