eReaders Groep presenteert: het eLinea blog

0

Dat eReaders Groep digitaal lezen een zeer warm hart toedraagt is natuurlijk geen geheim. Op eReaders.nl verschaffen we objectief informatie over digitaal lezen en helpen we de consument op weg met onder andere de Kieswijzer en de Beginnersgids. Om digitaal lezen verder te stimuleren, is eReaders Groep gestart met de ontwikkeling van eLinea. Vandaag lanceren wij met trots het eLinea blog.

Op eLinea kunnen uitgevers van kranten, tijdschriften, luisterboeken en dergelijke, maar ook individuele schrijvers, dichters of columnisten, artikelkanalen aanmaken om hun content digitaal aan te bieden. Er zijn verschillende categorieën met verschillende artikelkanalen.

Een lezer kan zich vervolgens abonneren op een of meerdere artikelkanalen van zijn of haar interesse. Vervolgens ontvangen lezers de artikelen die verschijnen in deze kanalen, gebundeld in een ebook, op een zelf te bepalen moment op een apparaat naar keuze. Dit kan een laptop zijn, of een smartphone, een eInk ereader of een tablet.

eLinea biedt uitgevers dus een nieuw businessmodel om de kansen van digitaal lezen optimaal te benutten en lezers een nieuwe manier van lezen.

eLinea is nog niet online beschikbaar, maar om alle ontwikkelingen te laten zien houden we vanaf vandaag het eLinea blog bij. Hoe verlopen de testen met een selecte groep lezers? Waar lopen we tegenaan bij de ontwikkeling? Wat zijn onze leerpunten? Ook zullen we op het blog nieuws plaatsen over betalen voor digitale content, nieuwe vormen van uitgeven en digitaal lezen met betrekking tot kranten, tijdschriften en individuele schrijvers.

Volg dus vanaf vandaag het eLinea blog voor het laatste nieuws over het nieuwe lezen én uitgeven!

Vorig artikeleReaders.nl lanceert Beginnersgids voor digitaal lezen
Volgend artikelFranse uitgevers akkoord over centraal ebookaanbod

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in