Kobo integreert Reading Life ook in Android-app

0

Het Canadese Kobo heeft gisteren de applicatie voor Android een update gegeven. Met de nieuwste versie is ook het populaire Reading Life in de app geïntegreerd. Met Reading Life voegt Kobo allerlei sociale functies toe aan het lezen van boeken en kun je virtuele ‘awards’ verdienen.

Reading Life was al in februari beschikbaar in de iPhone-app en vanaf december in de iPad-app. Nu kunnen ook Android-bezitters hun leeservaring delen met hun Facebookvrienden en awards verdienen. Die awards krijg je bijvoorbeeld wanneer je een ebook uitleest, gedurende twee weken elke dag een stukje leest, of op vijf dagen op precies hetzelfde moment een stuk leest.

Verder kun je met de app nu passages of notities delen via Facebook. Binnenkort zal er nog een update komen voor de app waarmee je ook statistieken over je ‘leesleven’ krijgt, zoals hoelang je leest, hoeveel boeken of bladzijdes per dag, etcetera. Ook zal Reading Life dan gesynchroniseerd worden over de apps en apparaten die je gebruikt om boeken van Kobo te lezen.

Kobo verkoopt op dit moment nog alleen Engelstalige boeken, maar zal binnenkort ook in andere landen actief worden, waaronder Nederland.

Download de app in de Android Market.

Vorig artikelEreaderschermen met hogere resolutie aangekondigd
Volgend artikelEerste Nederlandse ebooks duiken op in 24Symbols

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in